Ameland per post

Mist u Ameland ook zo? Kunt u nu niet komen? Dan komt Ameland toch gewoon naar u!!!
De website www.amelandperpost.nl is vanaf nu in de lucht....

Op deze website is het mogelijk om de locale ondernemers van Ameland te steunen en u alvast te verheugen op al het moois dat Ameland straks weer voor u in petto heeft.

Hoe werkt het? Koop een mooi Amelandpakket al dan niet met cadeaubonnen naar keuze. Ook van ons kunt u een cadeaubon aanschaffen. Zodra u dan weer voet op ons mooie eiland zet, kunt u de cadeaubon verzilveren. Zo steunt u de Amelander ondernemers. Ook leuk om cadeau te doen natuurlijk.

WWW. AMELANDGANGER.NL

Doel van deze website

Is om (nieuwe) Amelandgangers wat ideeën te geven wat men kan zien en doen op dit mooie eiland. De website is gemaakt door Amelandgangers voor Amelandgangers. Kortom als je je afvraagt wat kan ik doen en wat kan ik allemaal zien  op Ameland dan zit je hier goed.

Per onderwerp proberen we een waardering te plaatsen op basis van jullie input. Deze worden dan vermeld bij de verschillende items. Hoe je dit kan doen? Schrijf een korte waardering bij de commentaren of gastenbook dan zorgt de webmaster dat het gemiddelde van alle reacties verwerkt zal worden. Of je kunt je ervaringen/waardering geven via de VVV-site.

 nb. Om dat er zoveel informatie te vinden is over Ameland op het internet en niet allemaal binnen deze website verzameld/bijgewerkt kan worden, linken we je door naar de juiste website waar je de benodigde informatie kan vinden.

LAAT EEN BOODSCHAP ACHTER WAT JE VAN DEZE SITE VIND EN WAT WE KUNNEN

VERBETEREN!!

 voor meer filmpjes klik hier

 

AMELAND IN VOGELVLUCHT !!

SUMMER ON AMELAND

Vier de zomer op Ameland!

Kom Vier de zomer op Ameland!

  • Waard om te zien

    In dit deel van de website geven we een aantal mogelijkheden wat je allemaal kan doen en zien op Ameland voor jong en oud. Ook geven we hier de gemiddelde waarderingen door zoals we deze hebben binnen gekregen van Amelandgangers

  • Activiteiten om te doen

    In dit deel van de website geven we een aantal mogelijkheden wat je allemaal kan doen en zien op Ameland voor jong en oud. Ook geven we hier de gemiddelde waarderingen door zoals we deze hebben binnen gekregen van Amelandgangers

  • Contact met ons

    Hierin staan de reacties en bevindingen van Amelandgangers over zaken en activiteiten die in "Zien en Doen" vermeld staan. Geef ook uw mening als je iets leuk hebt gedaan of gezien