De Stichting Kabelkrant Ameland

De Stichting Kabelkrant Ameland bestaat sinds augustus 1988. 
Het doel van de stichting is het objectief verzorgen van nieuws, informatie en ontspanning voor de inwoners van Ameland en de hier aanwezige toeristen.
Dit gebeurt door middel van radio-uitzendingen via de Lokale Omroep Ameland (L.O.A.) en teksttelevisie via de kabelkrant

TV en Video op Ameland

Video Ameland is hét bedrijf op het gebied van audiovisuele producties op Ameland.

Video Ameland en Ameland TV heeft zich, na jarenlange ervaring in het televisievak, gevestigd op Ameland en is inmiddels een begrip op het eiland.

Velen zijn enthousiast geraakt over deze professionele en zeer effectieve manier van reclame maken. De toekomst heeft veel te bieden op het gebied van bewegende beelden op o.a. uw website, smartphone of televisie.

Zij zorgen ervoor dat uw bedrijf of accommodatie optimaal in beeld gebracht wordt. Geef uw doelgroep een sprekend beeld van uw produkt... Bewegende beelden zeggen vaak meer dan woorden alleen!

Video Ameland werkt met de nieuwste professionele videoapparatuur. Wij wonen en werken op het eiland. Een groot voordeel. Wij zijn daardoor altijd beschikbaar waar en wanneer u wilt!

Door onze gunstige prijzen en professionele aanpak is voor iedereen een goede en persoonlijke video binnen handbereik. Vraag vijblijvend naar alle mogelijkheden!

bron: Video Ameland/ Ameland TV